Geerten van der Lugt: uw adviseur in de tuinbouwsector.

Met een Wagenings Universitaire opleiding in Plantenteelt, Marketing en Bedrijfseconomie en ervaring als teeltadviseur, productmanager en onderzoeker, is Geerten van der Lugt een allround tuinbouwkundige.

Samen met telers, adviseurs en onderzoekers werken aan grote uitdagingen en innovatieve oplossingen is zijn passie.

Partner van HollandDoor. HollandDoor bundelt en deelt kennis, technologie en ervaring en realiseert nieuwe concepten en samenwerkingen. Hiermee draagt de organisatie bij aan een duurzame, optimale, internationale agrarische sector. HollandDoor stuurt regelmatig een nieuwbrief uit. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link.

Lid van Stichting Lucel. Lucel is een stichting van tuinbouwadviseurs die ervaringen en kennis delen om de prestaties van hun klanten te optimaliseren.

Horti-Expert op het gebied van plantenvoeding bij het World Horti Centre, hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Voor informatie over een  Online Tour klik hier. Tijdens deze Online Tour is er ruimte voor interactie en is het mogelijk om vragen te stellen.

Trainer bij AgraVisi Cursussen en Advies, een bedrijf met als doelstelling het verhogen van het kennisniveau van allen die in de agrarische sector werkzaam zijn. Het gaat om een deel van de trainingen over plantenvoeding en bemesting, waarbij onder andere het belang van nutriënten en het berekenen van voedingsoplossingen aan bod komt.